Asociatia pentru Prevenirea si Tratamentul Tulburarilor de Alimentatie APTTA

Ajuta gratis!

Ajuta Grupul de suport pentru vindecarea de anorexie si bulimie

Un click e un pas inainte!

Poti contribui la campaniile asociatiei APTTA si la atingerea scopurilor acesteia prin actiuni concrete, mici sau mari - orice contributie e importanta si ne duce un pas mai departe.

Actiuni online:

 • Da-ne Like in paginile site-ului si pe paginile de Facebook - in acest fel contribui la cresterea prezentei asociatiei in online si la raspandirea informatiei!
 • Fa Share la ce ti se pare interesant din site, forum si pe Facebook!
 • In cazul in care preiei informatii citeaza sursa si fa link catre site-ul asociatiei: aptta.ro
 • Raspandeste materialele pregatite de noi!
 • Pune pe site-ul sau blogul tau insignele noastre! De asemenea, poti scrie despre noi, si poti face link catre site-ul aptta.ro.
 • Informeaza-i pe cei din jurul tau despre existenta Asociatiei Aptta si despre scopurile noastre. Comenteaza online sau in viata reala despre noi si actiunile noastre, contribuind astfel la vizibilitatea asociatiei.
 • Scrie in forumul asociatiei: daca ai o experienta de viata privitoare la o tulburare de alimentatie, fie directa, fie indirecta, scrie-ti experienta pe forum, astfel incat sa stie si altii la ce sa se astepte, sa stie ca nu sunt singuri in ceea ce este, probabil, incercarea vietii lor;
 • Pentru ca acest forum si acest site sa fie vizibil online, avem nevoie ca fiecare dintre voi sa fie activ pe site sau forum: odata pe zi intrati pe site / forum si faceti click pe diverse subiecte - in general o sa gasiti lucruri noi, postari noi, deci aveti (si) motive obiective sa intrati. Rugati-i si pe cei din anturajul vostru sa faca asta cand au timp. Poate sunteti membri in alte forumuri sau grupuri online: scrieti despre noi!

Actiuni in viata reala:

 • participa la intalnirile de grup atunci cand se organizeaza (se anunta in forum), pentru a participa la impartasirea experientelor fiecaruia, la informarea noilor veniti in grup, la creearea unui mediu incurajator pentru cei nehotarati in legatura cu un tratament al suferintei lor. Solidaritatea dovedita in astfel de intalniri s-a dovedit, in experienta noastra, extrem de utila;
 • daca vrei sa contribui la actiuni concrete si coordonate spune-ne ce competente si disponibilitati ai si noi te vom contacta cand avem nevoie de o competenta sau serviciu anume (traduceri, competente IT, comunicare, competente medicale, etc - vedeti mai jos, in formular). Pentru expeditivitate si o buna organizare a datelor, cei interesati sunt rugati sa completeze formularul urmator:

* Aceste date sunt strict confidentiale, stim cat de importanta este intimitatea dvs. si dorim sa folosim aceste informatii strict in scopul de a imbunatati activitatea asociatiei. Cititi, va rugam, si Termenii si conditiile site-ului privind protectia datelor personale.

Formular trimis!
Iti multumim si te vom contacta in caz de nevoie.
Informatii personale: Informatii profesionale: Care e relatia dvs. cu tulburarile de alimentatie?


Competente / servicii cu care puteti ajuta

Din ce domeniu sunt competentele sau serviciile prin care puteti sa ajutati asociatia? (va rugam sa faceti click pe linkul sectiunii corespunzatoare competentelor dvs. si bifati optiunile dorite - puteti bifa mai multe optiuni):
Care este volumul pe care estimati ca il puteti traduce:
Daca detineti competente medicale pe ati dori sa le puneti la dispozitia membrilor forumului prin raspunsuri la intrebari online (prin forum), va rugam sa bifati sau sa le specificati in caseta de mesaj.
Pentru campaniile de preventie suntem interesati sa stim daca puteti facilita sau contribui la o intalnire intre un reprezentant APTTA si elevi/studenti/parinti.Precizati in caseta de mesaj care este profesia/functia dvs. din sistemul educational, unde va desfasurati activitatea si cu ce altceva credeti ca ati putea contribui la activitatea asociatiei legat de domeniul educational.
Daca puteti sa ne ajutati cu servicii de printare, asociatia are de printat relativ curent flyere format A5, brosuri si afise formate A4, carti de vizita, de obicei in tiraje mici si foarte mici.
In contrapartida va putem oferi servicii publicitare pe platforma web a asociatiei, precum si pozitionarea firmei in sfera afacerilor responsabile social.
Va rugam sa bifati una dintre optiunile de tiraj de mai jos sau sa precizati ce alte posibilitati legate de printuri aveti, in caseta de mesaj.
Daca detineti alte competente/autorizari/cunostinte ce considerati ca ar putea fi utile asociatiei, va rugam sa le precizati in caseta de mesaj (expert contabil, avocat, traducator autorizat, ... )

Sunt dispus(a) sa particip la evenimente ale Asociatiei: interne (de tipul intalniri ale parintilor si Intalniri de Grup) sau externe (in scoli/licee/universitati, conferinte, gale, etc), astfel:Sunt dispus(a) sa vorbesc cu un jurnalist despre experienta mea cu o tulburare de alimentatie (ca parinte, ruda sau persoana afectata direct, astfel):

Programe APTTA:

Contribuie si tu:

Afla adevarul: dieta sanatoasa versus dieta nesanatoasa.

Despre tulburarile de alimentatie:

Despre tratament si recuperare:

Instrumente:

Utile:

Sustine-ne in retelele sociale! Da-ne Like!

Recomandari

Ne place si vrem sa stiti si voi.

 • Palatul Copiilor - pentru activitati extraordinare cu copiii, in special cursul de teatru