Asociatia pentru Prevenirea si Tratamentul Tulburarilor de Alimentatie APTTA

Centrul de tratament

Centrul de tratament pentru anorexie si bulimie

Deoarece tratamentul bolilor de alimentatie - anorexie si bulimie - include componente medicale, nutritioniste, psihoterapice, comportamentale si farmacologice, cel mai bun loc pentru acesta este un centru specializat.

Ca obiectiv statutar pe termen lung ne-am propus sa dezvoltam un centru de tratament integrat al bolilor de alimentatie, in care sa functioneze o echipa pluridisciplinara de interventie specializata pentru tulburari de alimentatie ( psihiatru, psihoterapeut, nutritionist, internist, endocrinolog, asistent social).

La atingerea acestui foarte drag deziderat puteti contribui si voi, prin mijloace mici sau mari, cu sau fara bani, prin mijloacele pe care le-am detaliat la sectiunea Contribuie.

Pana ce vom reusi sa ne atingem obiectivul recomandam parintilor sa apeleze la centrul spitalului Obregia, care desfasoara cu succes atat activitati de primiri urgente, cat si de recuperare primara, pe termen scurt. Noi toti am avut acolo experiente terminate cu succes.

Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia

Sectia clinica 5 neuropsihiatrie infantila

Sos. Berceni nr. 10, Sector 4, 041914 - Bucuresti, Oficiul postal 8

PERSONAL:

  • cadre didactice - medici primari si medici specialisti in neuropsihiatrie infantila si in psihiatria copilului si adolescentului
  • medici primari si medici specialisti
  • psiholog si asistent social
  • asistente medicale specializate in ingrijirea psihiatrica - 22 de asistente medicale dintre care 17 sunt specializate in psihiatrie si 3 asistente au efectuat stagii in Franta si in Belgia
  • personal de ingrijire/ infirmiere/ educator/ profesor

Programe APTTA:

Contribuie si tu:

Afla adevarul: dieta sanatoasa versus dieta nesanatoasa.

Despre tulburarile de alimentatie:

Despre tratament si recuperare:

Instrumente:

Utile:

Sustine-ne in retelele sociale! Da-ne Like!

Recomandari

Ne place si vrem sa stiti si voi.

  • Palatul Copiilor - pentru activitati extraordinare cu copiii, in special cursul de teatru