Termene si conditii

 

Situl www.anorexie-bulimie.ro vă este oferit spre folosinţă cu condiţia acceptării fără nici o modificare a Termenilor şi Condiţiilor de Utilizare de mai jos.

Site-ul www.anorexie-bulimie.ro este protejat de Legea pentru drepturile de autor. Copierea, reproducerea sau utilizarea parţială sau integrală a conţinutului acestui site este permisa numai cu specificarea sursei si link catre site-ul www.anorexie-bulimie.ro (in cazul unei preluari virtuale). Nerespectarea acestei cerinte se pedepseşte conform legilor în vigoare. Accesarea acestui site ori a oricarei parţi din acest site presupune acordul tacit cu termenii ce urmează.

Acordul de utilizare îşi produce efectele intre dumneavoastră şi detinatorii www.anorexie-bulimie.ro. Acceptarea se consideră tacită şi fără rezerve. Detinatorii site-ului îşi rezervă dreptul de a modifica structura site-ului şi de a face alte schimbări fără o avertizare prealabilă.

 

Utilizarea site-ului

Singurul scop permis pentru utilizarea acestui site este obţinerea de informaţii . Orice utilizare în alte scopuri decât acesta nu este permisă. Este strict interzis să folosiţi sau să contactaţi acest site în scopuri ilegale, al distrugerii sau alterării lui, a conţinutului sau securităţii acestuia.

Este importat de subliniat, ca informatia prezentata pe acest site are un caracter suplimentar, si in nici un caz nu poate substitui recomandarile date de medicii care iau contact cu realitatea cazurilor dvs. In toate cazurile, va sfatuim sa mergeti la un medic specialist daca va ingrijoreaza starea dumneavoastra de sanatate. Informatiile oferite pe acest site sunt doar de natura educationala si informativa si nu pot fi considerate, in nici o situatie, ca fiind asimilate unor consultatii sau analize medicale de specialitate. Intelegeti ca, datorita insusi modului in care functioneaza comunicatiile intermediate de internet, o consultatie medicala amanuntita nu este posibila, prin urmare, informatia medicala prezentata de site-ul nostru nu trebuie folosita ca alternativa a consultului medical realizat in persoana de un medic specialist.

Acest site este oferit în actuala formă fără alte garanţii. Detinatorii www.anorexie-bulimie.ro şi furnizorii săi de conţinut nu răspund pentru erorile, impreciziile sau intarzierile în furnizarea conţinutului oferit de site şi nici pentru orice acţiune care se bazează pe acest conţinut. Detinatorii www.anorexie-bulimie.ro îşi declină orice responsabilitate privind garantarea, explicită sau implicită, a acurateţii conţinutului furnizat de terţi sau a felului în care informaţia serveşte anumitor scopuri.

Detinatorii www.anorexie-bulimie.ro nu poartă raspunderea pentru nefidelitate, nepotriviri, indisponibilităţi sau alte defecte ale acestui site sau ale conţinutului său, sau pentru pagubele utilizatorilor, ale sistemelor de calcul sau altele, chiar dacă a informat asupra posibilităţii producerii unor astfel de pagube. Pentru folosirea în cele mai bune condiţii a site-ului, se recomandă citirea cu atenţie a termenilor şi condiţiilor.

 

Condiţii Legale

www.anorexie-bulimie.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale ale Statului Român. Orice tentativă de acces neautorizat la site şi orice încercare de fraudă va fi raportată autorităţilor competente. Orice conflict aparut intre detinatorii www.anorexie-bulimie.ro şi vizitatori se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale româneşti din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de competenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu aceste Termene şi Condiţii, vizitatorii îşi asumă în totalitate aceste riscuri.

Contact

 


Fa si tu parte din Grupul de Suport virtual:
Afla adevarul: dieta sanatoasa versus dieta nesanatoasa.