• Accepta ca suferinta ta este o boala vindecabila - cu ajutorul tratamentul adecvat! ANOREXIA / BULIMIA / EDNOS sunt BOLI TRATABILE, nu sunt alegeri, nu sunt capricii! Incepe prin a face un test simplu!

    mai multe
  • Cere AJUTOR SPECIALIZAT pentru tratamentul tulburarii tale de alimentatie! Am creeat Grupul de Suport, Intalnirile de grup si Grupurile de Psihoterapie special pentru ca tu sa poti face mai usor primii pasi in vindecare.

    mai multe
  • Invata despre tine, invata sa ai grija de tine, invata cum sa devii APTA PENTRU VIATA! Prin terapia adecvata si cu ajutorul Grupurilor de Suport si al intalnirilor de Grup - vei reusi sa iesi din labirintul bolii de alimentatie!

    mai multe
  • Binele naste bine, speranta naste speranta. Da mai departe ce ai invatat, pune noile tale aptitudini si atitudini la treaba! Fii alaturi de APTTA in a acorda si altora o mana de ajutor, cu vorba sau cu fapta! AJUTA SI TU!

    mai multe

Ce facem la APTTA:

Acordam ajutor, suport si tratament in vederea vindecarii tulburarilor de alimentatie: ANOREXIE, BULIMIE, EDNOS.

APTTA: Asociatia pentru Prevenirea si Tratamentul Tulburarilor de Alimentatie
Punem in slujba acestui deziderat competentele adecvate, grupuri de suport pentru parcurgerea unui tratament, psihoterapie de grup, intalniri ale parintilor / pacientilor, forumul de discutii unde cei doritori isi pot impartasi experientele si sfaturile pentru noii veniti, un centru de informare corecta si cat mai completa asupra bolilor de alimentatie si posibilitatea de a voluntaria pentru acordarea de ajutor celor care au nevoie. Si facem toate astea cu mare placere :).
Mai multe despre APTTA

Anorexia si bulimia

Bolile de alimentatie sunt tulburari psihice cu rata de mortalitate de 12 ori mai mare decat TOATE celelalte boli ce afecteaza femeile intre 14-24 de ani.

Tulburarile de alimentatie se manifesta prin teama puternica si obsesiva de ingrasare.
Aproximativ 3-5% dintre femei si aproximativ 1-3% dintre barbati sufera de un anumit tip de tulburare a comportamentului alimentar. Paticularitatea acestor afectiuni consta in caracterul lor secret si tabu: adeseori nici macar membrii apropiati ai familiei nu cunosc realitatea si pot ignora deteriorarea fizica si psihica mult timp, iar boala evolueaza, uneori cu consecinte tragice.
Mai multe despre anorexie/bulimie/EDNOS

Legaturi rapide:

Ultimele Noutati:

  • Ian 21, 2013

    Psihoterapie de grup:

    In fiecare marti, ora 18.30 la centrul de psihoterapie de la Hala Traian - Str.Visinilor Nr.3. Puteti urmari si topicul dedicat din forum, ca sa fiti la curent cu eventuale modificari de ultim minut: >>
  • Ian 21, 2013

    Lansare aptta.ro:

    Am lansat platforma web a asociatiei, formata din site-ul aptta.ro si pagina de Facebook asociativa Asociatia Aptta; acestea se adauga la mai vechile "ajutoare": site-ul anorexie-bulimie.ro si forumul de suport online, pagina de FB a Grupului de Suport, contul de Twitter si canalul de YouTube Aptta Romania. In timp vom dezvolta aceasta platforma, pentru a se defini din ce in ce mai mult ca un portal de informatie despre tulburarile de alimentatie si tratarea acestora, dar si de suport in vindecare.
  • Dec 11, 2012

    Psihoterapie de grup

    Marti 20 noiembrie, ora 18.30 la centrul de psihoterapie de la Hala Traian -Str.Visinilor Nr.3. >>

Marturii si reactii:

Stiti ce am descoperit eu cel mai important de cand am inceput tratamentul .. Am descoperit cine sunt eu cu adevarat. Undeva pe parcurs m-am pierdut si am lasat bulimia sa imi controleze viata, gandurile, sentimentele. Mi-am recastigat viata.

mai multe